Предавање Владимира Поповића у Бачкој Паланци

На позив ОК Панонија из Бачке Паланке, са задовољство се одазвао Владимир Поповић, један од најбољих познавалаца и говорника у Европи на тему личног развоја и финансијске едукације.

Извор: ОК Панонија

БАЧКА ПАЛАНКА – Гост Одбојкашког клуба „Панонија“ биће Владимир Поповић, говорник и едукатор. Предавање ће се одржати у уторак 18. априла у 20:00 часова у амфитеатру Гимназије „20. октобар“.


Владимир Поповић је један од најбољих познавалаца и говорника у Европи на тему личног развоја и финансијске едукације. Тренутно се налази на путовању и едукује људе, који се развијају на овим пољима, у овом делу Европе.

На позив ОК Панонија из Бачке Паланке, одазвао се са задовољством да деци из клуба, пружи основне информације на ову тему, као и да их укратко посаветује како да најбоље и најкорисније проживе свој живот.

Предавање ће се одржати у уторак 18. априла у 20:00 часова у амфитеатру Гимназије.

Владимир Поповић живи и ради у Љубљани у Словенији. Суоснивач је и едукатор у Планет Програму, консултант у бројним финансијским институцијама. Говорник и пријатељ са бројним признатим именина са наших простора као што су др Никола Чанак, Ана Бучевић, Смиљан Мори, Борис Вене, Велимир Срића, а делио је бину са легендама као што су Брајан Трејси и Бодо Шефер.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here