Презентација такмичарских селекција и новог сајта ОК Панонија

Свечаност одбојкашког клуба Панонија

Председник ОСВ Петар Богуновић

У среду 21.12. у хотелу Фонтана у Бачкој Паланци одржана је свечаност ОК Панонија поводом презентације такмичарских селекција, видео спота, као и сајта клуба.


Свечаности су присуствовали председник Одбојкашког савеза Војводине Петар Богуновић, др Ненад Османкач, Андрија Герић, Васа Мијић, одбојкашице Паноније и други.

Програм је водила Тамара Јожић. Она је говорила о достигнућима клуба, посетама врхунских Панонији – спортиста Вање Грбића, Андрије Герића, Весне Читаковић, Васе Мијића, као и о одржаним предавањима и радионицама психолога Драгане Јовановић Боке, као и Иване Катић. Присутнима се обратио и председник ОСВ-а Петар Богуновић.

Андрија Герић

Уручене су и захвалнице за све који су дали допринос и афирмацији клуба – одбојкашицама Паноније Милици Мајкић, Тијани Ђурковић, Ањи Мандић, Невени Колбас, новинару Милету Кременовићу, председнику ОСВ-а Петру Богуновићу, Васи Мијићу, Андрији Герићу, Милану Стојковићу и Владимиру Јовићу.

На свечаности је презентован нови сајт клуба који у себи има интегрисану савремену апликацију која има за циљ да олакша комуникацију на релацији родитељи – клуб, а приказан је и први видео спот клуба.

На свечаности су гостовали чланови дечијег хора Звоно, који су отпевали две песме – „Панонски морнар“ Ђорђа Балашевића и Бајагину песму „Вратиће се роде“.

Дечији хор „Звоно“

„Хвала свима који су дошли на нашу малу свечаност. Посебно хвала председнику ОСВ-а Петру Богуновићу, др Ненаду Османкачу, Васи Мијићу и Андрији Герићу. Такође бих се захвалио Лази Радошу, Милану Козомори, који су испред спортског савеза Општине Бачка Паланка уручили гостима захвалнице. Клуб не чине пехари, дипломе, лопте и други реквизити. Управо клуб чине људи који су окупљени око спортске идеје, да се такмиче, тренирају, дисциплинују себе, уживају у победама и људски и часно подносе пораз. На нашу срећу, Панонија има таквих спортиста, попут Милице Мајкић, Тијане Ђурковић, Ање Мандић, Невене Колбас, Јоване Зеленовић… Ми смо до сада вредно тренирали, радили, освајали пехаре, медаље, награде. Ову прилику смо искористили да на један свечан начин, свима кажемо хвала“, изјавио је председник одбојкашког клуба Панонија Стеван Николајевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here