У Обровцу одржан турнир у балотама – 1. меморијал „Владо Цукут“

Обровчанима победнички пехар

На турниру одржаном у Обровцу, учествовало је дванаест екипа, а победнички пехар подигла је обровачка екипа „Непобедиви“ у саставу Рамић, Жујко и Ћирко. На друго и треће место пласирале су се екипе „Ветерниик 1“ и „Ветерник 2“. Поред ових екипа на такмичењу су наступили и састави из Карађорђева, Младенова, Новог Сада и Бачке
Паланке. Такмичење је одржано протекле недеље (08.10.) на терену МО ОО инвалида рада Бачка Паланка, а трајало је од девет до седамнаест часова.

– На теренима који су ове године обновљени, без било каквог искуства у организовању такмичења одржали смо турнир у балотама који је окупио
завидан број екипа и такмичара. Пуних осам сати водила се беспоштедна борба између екипа, које су настојале да остваре што бољи пласман како би оствариле бољи пласман. Домаћа екипа „Непобедиви“ успела је на крају да освоји прво место и упише се у анале овог такмичења, као његов први победник.

Општински одбор инвалида рада из Бачке Паланке, у чијем саставу се налази наш месни одбор, здушно је подржао ово такмичење, које је окончано на најлепши могући начин. Захваљујемо се свима онима који су помогли одржавање турнира, а посебна захвалност припада Недељку Баћини, председнику ОО ИР Бачка Паланка на великој подршци. У плану је да овао такмичење буде традиционално и да се одржава сваке године у октобру месецу – каже Бранко Вујаковић, председник МО инвалида рада Обровац.

Арбитража на овом такмичењу, била је поверена Стојану Ђерковићу из Обровца, који је ауторитативно обавио посао судије. Након одржаног такмичења учесници, гости и гледаоци веома похвално су се изразили о одржаном такмичењу, које је од свих њих добило веома високу оцену. У Обровцу се након два дана пошто је турнир одржан, говорило о њему у суперлативу, па његовим организаторима припадају сви комплименти.

Организатор и домаћин турнира – побринуо се да свим његовим такмичарима као и гледаоцима, обезбеди доручак као и ручак (овчији паприкаш).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here