Alfa Travel – Авантура почиње путовањем

Аутопревозничка фирма Alfa Travel из Бачке Паланке је основана 2003. године. Од свог скромног почетка до данас, Alfa travel се развијао пратећи потребе својих клијената уз константно улагање у сигурна и удобна возила за превоз путника. Успешно послују 20. година, тако да се могу се похвалити великим бројем пређених километара као и импозантним бројем превезених путника широм Европе и Србије.


Атрактивне дестнације попут Немачке, Аустрије, Словеније, Мађарске су постале сталне маршуте за поуздане возаче Alfa Travel. Ипак ако желите да путујете до нешто ближих релација као што су Република Српска, Босна и Херцеговина, Хрватска, Црна Гора и оне се налазе у понуди Alfa travel-а.

Изнајмљивање аутобуса и минибуса клијентима

У сфери разних интересовања и делатности у друштву није редак случај да се групи људи која је на неки начин са истим повезана, укаже потреба за рационалнијим трошковима у превозу својих чланова на неку локацију или дестинацију.

-Управо из тих разлога, свим друштвима, агенцијама и организацијама омогућавамо издавање аутобуса и минибус возила са возачем. Било да је у питању превоз ученика, студената, чланова разних удружења, чланова спортских друштава или радника у привредном сектору, корисници ове наше услуге имају могућност одабира маршуте, као и низ других погодности које се могу реализовати уз уговор. Туристичке агенције са којима сарађујемо такође користе ову услугу, поготово за организовање једнодневних аранжмана, као и за превоз клијената до аеродрома.

“ Удoбно и сигурно вас превозимо где год ви желите“

Ако ипак желите организовно да путујете на спортска дешавања, концерте, позоришне представе, предавања, скупове, излете,  конференције- све је то саставни део понуде Alfa travel-а коју редовно проширују, уз сарадњу са туристичким агенцијама.

„Љубитеље активног одмора и адреналина водимо на незаборавна путовања“

Да ли се бавите планинарењем или једноставно сте љубитељ путовања и одмора на прелепим ппланинима у близини. Alfa travel може за вас организовати превоз до Златибора, Копаоника, Таре, Старе Планине, Ртња, Дивчибара, Јахорине и многих других. За љубитеље адреналина и активног одмора, посебно издвајамо путовање на сплаварење Дрином и Таром које организујемо од 2008. године у сарадњи са рафтинг кампом DMD из Фоче.

 

Препустите путовање професионалцима  и усресредите се на одмор из снова.

Данас је Alfa Travel превозник путника који успешно одговара на потребе својих корисника услуга превоза, а туристичким агенцијама представља поузданог сарадника и пословног партнера. Пружајући својим корисницима могућност одабира маршуте путовања са возилима последње генерације, Alfa Travel доказује своју посвећеност путницима.

У годинама које следе, основни циљеви Alfa Travel-а су одржавање и унапређење постигнутог нивоа безбедности и удобности путника, а самим тим и непрестано осавремењивање возног парка, као и едукација наших возача.

Авантура почиње путовањем, запловите у њу уз Alfa travel.

 

Контакт: 

Alfa Travel можете запратити на друштвеним мрежама фејсбук и инстаграм:

https://www.facebook.com/alfatravelserbia 

https://www.instagram.com/alfatravel.bp/

Такође поседују и веб сајт   alfatravel.rs

Контакт телефон: +381 63 530 934

Маил: [email protected]

Адреса: 

Адреса: Блок Партизан (зграда Елит), Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here