Првомајски аранжмани на Тари које не треба да пропустите

Аранжмани по феноменалним ценама за Рафтинг Таром!

У срцу природе, на обали реке Дрине, налази се једно од најпривлачнијих места за активни одмор Rafting RT centar -савршено уточиште за све љубитеље природе и адреналинских активности. Са капацитетом да угости преко 420 посетилаца, ово одредиште нуди незаборавно искуство како за авантуристе тако и за оне који траже мир и релаксацију.


Смештајни капацитети овог места простиру се у прелепим дрвеним бунгаловима, сваки са сопственим купатилом, пружајући гостима удобност и интимност током боравка.

Могућност организованог превоза из Бачке Паланке 

Ресторан националне кухиње нуди широк избор гурманских специјалитета, сви припремљени од 100% домаћих састојака, задовољавајући и најистанчаније укусе.

Погледајте и њихову ласт минуте понуду – ОВДЕ. 

Свакодневно организоване активности у природи, као што су рафтинг, кањонинг, фото-сафари, јахање коња, зип-лине, хикинг, чине овај крај још примамљивијим.

Поласци сваког дана из Новог Сада и Београда као и из Бачке Паланке

Посебно се истиче вожња потпуно нових АТВ четвороточкаша (quadova) и паинтбалл, који пружају незаборавно искуство авантуре и забаве у дивљини.

У овом рају за љубитеље природе и адреналинских активности, свако ће пронаћи нешто што ће их освојити и оставити трајне успомене.

Зашто одобрати Rafting centar RT?

Отворени су од априла до октобра. Рафтинг реком Таром организују сваки дан. Познати су по одличној домаћој храни и врхунском ноћном проводу са музиком уживо.

Иако се налазимо на обали реке Дрине, подсећамо вас да је њена температура, чак и у августу, максималних 17 степени. Због тога освежење од високих температура обожавате да потражите у неком од наша два базена. А ту је и коктел бар за право уживање.
Иако се налазимо на обали реке Дрине, подсећамо вас да је њена температура, чак и у августу, максималних 17 степени. Због тога освежење од високих температура обожавате да потражите у неком од наша два базена. А ту је и коктел бар за право уживање.

Могу да угосте 380 љубитеља рафтинга и уколико имате фирму са великим бројем запослених, не морате да раздвајате запослене у неколико кампова, сви ваши запослени могу да се сместе код овде. За фирме имају специјалне ценовне погодности, могућност плаћања преко рачуна, на располагању су вам и кровна тераса за презентације, пројектор и све неопходно за презентацију…

Поред свега набројаног ту је још и:

  • Велики паркинг за аутомобиле и моторе, обезбеђен видео надзором,
  • Плаћање на лицу места готовински или картицама,
  • Могућност плаћања на више месечних рата,
  • Одобравају попусте и друге погодности за за групе и породице,
  • Бесплатан Wi-Fi у целом комплексу,
  • Дугогодишње искуство организовања рафтинга,
  • Одобравају велике погодности за доласке радним данима.

Како резервисати: 

  +381 65 800 5010

  +381 65 800 5012

RaftingCentarRT

rafting.centar.rt

Rafting rekom Tarom

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here