Нови web shop Metal Komerc – Попусти до 60% на расвету, керамику и санитарије

Попусти од 60% доступни су свима путем интернета, као и у продајном објекту Metal Komerca.

Из Metal Komerca стижу узбуђујуће вести за све њихове купце! Салон Metal Komerc сада је доступан и на интернету, омогућавајући вам да уживате у широком асортиману производа из удобности свог дома. Отворили су врата за онлајн куповину на њиховом новом сајту – onlinesalon.rs, који вам омогућава брзу и једноставну куповину из удобности ваше фотеље. 


Салон керамике, расвете и санитарија Metal Komerc LTD је јединствена продавница у Бачкој Паланци која је посвећена пружању врхунске услуге и квалитета. Њихова понуда обухвата све врсте керамичких плочица, санитарне опреме, батерија, као и широк асортиман расвете која ће испунити све ваше жеље и потребе.

Попусти од 60% доступни су свима који имају приступ интернету! 

Без обзира на то да ли живите у Бачкој Паланци или на некој другој територији, путем њихове онлајн продавнице пружа вам се могућност да уживате у њиховим производима и фантастичним попустима од чак 60% коју су спремили за све њихове купце.

Metal Komerc интернет продавница је осмишљена тако да вам олакша проналажење производа који вам требају. Све што треба да урадите је да посетите њихов сајт, претражите понуду и додате жељене производе у своју корпу који ће у најкраћем периоду бити доступни на вашој адреси.

Као и до сада, Metal Komerc ће вам пружати квалитетну услугу и у њиховој продавници у Бачкој Паланци и уверити се у квалитет производа обиласком њиховог изложбеног салона. Можете их посетити на адреси Краља Петра Првог 181 и истражити њихову богату понуду.

Фантастични попусти у продавници у Бачкој Паланци

Сада можете набавити расвету, керамику и санитарије по невероватно сниженим ценама. Попусти до 60% омогућавају вам да уштедите новац док унапређујете свој дом.
Metal Komerc вам нуди најбољи квалитет по најповољнијим ценама, без обзира да ли купујете путем интернета или долазите директно у њихову продавницу. У Салону Метал Комерц, труде се да широком и пажљиво бираном понудом испуне ваше потребе за уређењем и опремањем дома.

Koнтакт: 

 metalkomercltd

 metalkomerc

: Сваког радног дана од 8:00 до 16:00 часова

: [email protected][email protected]

: +381 64 2188 426

: +381 21 750 712

Sajt: onlinesalon.rs

Lokacije:

: Малопродајни објекат и стовариште – Бачка Паланка, Улица Краља Петра Првог 181.

:: Седиште предузећа – Нови Сад, Улица Бранимира Ћосића 2/3 спрат.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here