GLASANJE: Ko je po vama učinio najhumanije delo u opštini Bačka Palanka?

Pogledajte kratke emisije o 6 humanih dela sa teritorije opštine Bačka Palanka i GLASAJTE za ona za koja mislite da su najhumanija.

4302

U predhodnom periodu snimili smo i emitovali šest emisija u serijalu „Naše komšije velikog srca“. Na osnovu vaših predloga izabrali smo pojedince i organizacije koje su činili humana dela, a sada tražimo vaše mišljenje koje je od dela najhumanije. Želja nam je da se čuje i glas javnosti, pa vas molimo da glasate.

Predstavljamo svih 6 emisija, a ispod predloga se nalazi odeljak za glasanje. Svako može da glasa samo jednom za 3 predloga. Glasanje traje do četvrtka (14.10.2021.) do 24 časa.

Predlog 1 – Irena Pilipović


Predlog 2 – Ilija Jovkić


Predlog 3 – Slavica Jovanov


Predlog 4 – Radojka Mihajlov


Predlog 5 – Kajak kanu klub Tarkett i prijatelji


Predlog 6 – Kompanija Real Knitting

GLASAJ OVDE

Serijal „Naše komšije velikog srca“ je snimljen u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji realizuje Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Koaliciju za dobročinstvo dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here