Penzionerka iz Novog Sada junakinja kviza „Potera“

"Kada sam izabrala najvišu sumu, nakratko su prekinuli snimanje da me pitaju da li znam šta radim!"

1065
Izvor: Mondo / Fotografija: screenshot YouTube

Ljiljana Radulović Dimitrov, profesorka u penziji, odbranila je rekordnih 700.000 dinara u kvizu „Potera“.


Ljiljana ima 67 godina, godinama je predavala ustav i pravo u gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu, koju je i sama pohađala.

U poslednjoj epizodi „Potere“ uspela je da odbrani i u kasu svog tima donese čak 700.000 dinara. Ovim je postala prva žena i drugi takmičar koji je uspeo da ostvari, posle rekordera srpskih kvizova Siniše Vulića. Ranije je ispričala da je pre četiri godine učestvovala u kvizu „Slagalica“, a u „Poteru“ su je prijavila deca, iako je rekla da više nije planirala da se pojavljuje u kvizovima.

– Bila sam učesnik „Slagalice“ pre četiri godine, gde su me svi otpisali kada sam se pojavila. Na kraju sam stigla do četvrtog mesta i rekla sam sebi da neću više učestvovati. Međutim, deca su me ponovo prijavila, ja sam mirovala četiri godine kao olimpijac – rekla je Ljiljana za „Kurir“.

Kako kaže, u „Poteri“ se nikada ne zna, „mora na sreću i logiku“.

– Bilo je svakojakih pitanja. Kada sam izabrala najvišu sumu, dok smo čekali da se pojavi prvo pitanje, moje kolege iz tima su me pitale da li znam šta radim. Rekla sam da hoću 700.000 pa pukovnik il pokojnik – izjavila je penzionerka i dodala:

– Kada sam izabrala najvišu sumu, nakratko su prekinuli snimanje da me pitaju da li znam šta radim!.

Ljiljana dodaje i da se za kviz ne možete spremiti za 15 dana.

– To je ono što učite celi život. Upijate informacije, čitate knjige, razgovarate s ljudima i to se nekako nataloži. Puno čitam, imam veliku kućnu biblioteku, a moj tata je bio takav da sam morala da se obrazujem na klasicima – kazala je učesnica „Potere“ i otkrila da je novac koji je zaradila već potrošila na putovanje u Egipat, prenosi „Mondo“.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here