Bačka brusi formu

0
1267

Prvotimci Bačke su na pripremama na Kopaoniku na kojima igrači rade pod prismotrom pomoćnih trenera Bojana Ofenbahera, Milana Mitrovića Novaka Malteškog i Stefana Kneževića. Naime, Bačka je pripreme počela bez šefa stručnog štaba. Velika je želja Uprave kluba da to bude Dragan Ivanović, ali se još uvek se čeka arbitraža zakazana za 30. jun, čijem se uspešnom ishodu nadaju svi u klubu. U tom slučaju Ivanović će se odmah priključiti timu u Brzeću i biće u prilici da vodi tim u prijateljskom meču protiv Radničkog iz Niša zakazanom za subotu.

Igrački kadar predvodi kapiten Trivunović, tu su i starosedeoci Ilić, Varga, Nikolić, Švonja, Makarić, Luković, Čeković, Ivković, Bjeloš, Rogač i Zečević, te novajlije Račić, Šarac, Ungar, Jovanović, Slijepčević, Mlađević, Savinović, Micić, Kalać, Tahiri, Miljević i trojica golmana Jevrić, Lučić i Župić.

Na pripreme sa ekipom nije pošao golman Dejan Stanivuković koji vuče povredu zadnje lože i ima prepisane terapije u Bačkoj Palanci, a tu je ostao i starosedelac Marko Klisura koji radi po posebnom programu jer čeka inostrani angažman, a ako se to izjalovi i on će se priključiti ekipi po povratku sa Kopaonika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here