Završen 8. Memorijalni turnir u basketu „Simo Karanović 2018.“

Najbolja ekipa „Kladionica Milenijum“

833

Nakon tri takmičarska dana u Bačkoj Palanci je okončan tradicionalni, 8. Memorijalni turnir u basketu „Simo Karanović 2018.“


Na turniru je učestvovalo deset ekipa, a u četvrtfinalu su se našli AMK „Bačka“, SO „Ivanović“, „Kladionica Milenijum“, „Manu đi Mobili“, „Feniks“ „Irish pub old cellar“, „Podne obloge Ambijent“ i „Kod Trajv“.

Nakon četvrtfinalnih borbi mesto u polufinalu su izborili „Podne obloge Ambijent“, SO „Ivanović“ i „Irish pub old cellar“ i „Kladionica Milenijum“. „Kladioničari“ su u polufinalnom susretu savladali „Irish pub old cellar“ sa 16:3, a Stomatološka ordinacija „Ivanović“ je bila bolja od ekipe „Podne obloge Ambijent“ rezultatom 16:6.

U utakmici za treće mesto „Podne obloge Ambijent“ su pobedile „Irish pub old cellar“ sa 16:8, a u finalu je „Kladionica Milenijum“ je bila bolja od SO „Ivanović“ rezultatom 13:6. Za pobedničku ekipu su igrali, Lakić, Dević, Tomić i Marjanoić, a za poraženu Mudrinić, Ivanović, Popović i Crnjanski. Trećeplasirana ekipa „Podne obloge Ambijent“ je nastupila u sastavu: Knežević, Radeka, Vučić i Aleksić.

Završnog takmičarskog dana, održano je takmičenje u šutiranju „trojki“, a najuspešniji je bio Zoran Tučev koji je titulu pobednika izborio nakon drugog kruga i pobede nad Đorđem Milovcem. Najboljem „trojkašu“ pripala je novčana nagrada.

Po završetku turnira tri najbolje plasirane ekipe su nagrađene peharima i novčanim nagradama, a pehare su dobili i prvi strelac turnira Dimitrije Lakić i najbolji igrač Miloš Crnjanski.

Prve dve večeri turnir je održan na otvorenim terenima „Milan Mačvan“ a završno finalno veče održano je u fiskulturnoj sali SSŠ „Dr Radivoj Uvalić“. Organizacija takmičenja je bila na zavidnom nivou. Održavanje turnira pomogli su Opština Bačka Palanka, DOO „Kovis BP“, Auto servis „Vuković“, Frizerski salon „Joca“, Kompanija „Tarkett“, KK „Feniks“, Pekara „Drljača“, Picerija „Che“, „Kotle“, „MSJ“, Hostel „SV Palanka“ i „Irish pub Old celler“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here