Objavljen javni poziv za banjsko i klimatsko lečenje

773

Iz Udruženja ratnih vojnih invalida Bačka Palanka

Ministarstvio za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je raspisalo javni poziv vojnim invalidima za banjsko i klimatsko lečenje i oporavak. U tu svrhu su planirana sredstva od 25 miliona dinara.


-Banjsko i klimatsko lečenje obuhvata pansion, korišćenje usluga što podrazumeva smeštaj na bazi punog pansiona, zatim usluge lečenja koje uključuju pregled lekara specijaliste, dijagnostikovanje i potrebnu terapiju, kao i stacionarno bolničko lečenje sa korišćenjem termomineralnih i mineralnih voda, kaže sekretar Udruženja ratnih vojnih invalida Bačka Palanka Slobodan Stanojević.
Uz popunjen obrazac zainteresovani treba da dostave izveštaj o priznatom svojstvu vojnog invalida, poslednji izveštaj lekara specijaliste koji nije stariji od godinu dana i fotokopiju lične karte. Rok za podnošenje zahteva za banjsko i klimatsko lečenje je 1. oktobar 2019. godine.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Sve dodatne informacije, kao i obrazac, mogu se naći na sajtu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. www.minrzs.gov.rs. 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here