Ariana Grande je novo zaštitno lice modne kuće Givenchy

691

Osim što je trenutno najpopularnija pevačica u muzičkoj industriji kada je u pitanju pop muzika, mlada pevačica Ariana Grande je sada krenula i u pohod na modnu industriju, a to ostvaruje u vidu saradnje sa prestižnom modnom kućom Givenchy.

Iako ima samo dvadeset i šest godina, njene ambicije prelaze njene godine i nakon teških momenata u karijeri kao što je bio terorističiki napad na njenom koncertu u Manchesteru i nakon što joj je bivši dečko tragično preminuo, ona se vratila na vrh muzičke scene.

 

[wonderplugin_slider id=170]

 

Trenutno obeleženo širom društvenih mreža kroz simboličan hashtag #Arivenchy, ova modna kuća mlađim generacijama približava svoje luksuzne kreacije i najnovije cvetne printove koji prosto odišu modu.

View this post on Instagram

#ARIVENCHY 1/15

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

U zvaničnom saopštenju koje je Givenchy pustio u medije lepo objašnjavaju zašto su se odlučili baš za Arianu.

„Ona prirodno prikazuje duh Givenchy žene sa svojim osobinama kao što su drskost, velikodušnost i svojom bistrom ličnošću koja je začinjena velom misterije“ poručuje nam PR tim Givenchyja.

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

Fotografije koje je uradio poznati fotograf Craig McDean, dok je ponela kreacije dizajnerke Clare Waight Keller, Ariana je najbolji mogući izbor za komercijalni uspeh jedne ozbiljne modne kampanje.

View this post on Instagram

#ARIVENCHY 6/15 #GivenchyEden

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

Osim cvetnih dezena, tu su i odela koja govore evidentno i jednostavno – poslovna žena. Zelena boja je svakako rizik, jer su svi navikli na pomalo dosadnu klasičnu teget ili crnu boju, ali rizik koji će se sigurno isplatiti je uvek vredan makar pokušaja.

Iako je kampanja najavljena još u maju mesecu, ipak smo čekali do ponedeljka da vidimo prve fotografije kampanje koje moramo priznati izgledaju zaista čarobno.

View this post on Instagram

#ARIVENCHY 7/15

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here