Konkurs za najbolji kratki film za učenike srednjih škola iz Bačke Palanke

Kulturni centar Bačka Palanka

1
573

Kulturni centar Bačka Palanka u saradnji sa BAP VESTI-ma raspisuje konkurs za najbolji KRATKI FILM za učenike srednjih škola o kulturi ili Kulturnom centru.


Kulturni centar Bačka Palanka u saradnji sa portalom BAP VESTI raspisuje filmski umetnički konkurs sa temom kulture u našem gradu na kome bi pravo učešća imali učenici koji dođu u bioskop i pogledaju film OKRUG.

U Gradskom bioskopu 23. i 24.  januara od 11.00 časova i 29. januara od 18.00 i 20.00 časova biće prikazana drama „OKRUG“.

 

KONKURS

Uslovi:

1. Ulaznica za film Okrug (poništena),

2. Trajanje nemontiranog materijala ne duže od 10 minuta,

3. Pisani tekst koji bi u audio formatu pratio video zapis,

3. Rezolucija nemontiranog materijala – FULL HD ili veća.

ROKOVI, IZBOR POBEDNIKA, NAGRADA

Konkurs će biti raspisan od 30. januara do 6. februara, a rezultati o pobedniku biće objavljeni do 14. februara.

Rangiranje će sačiniti umetnička komisija koja će biti sačinjena od predstavnika Kulturnog centra Bačka Palanka i medija BAP VESTI.

Nagrada za pobednika ovog konkursa je montiranje, tonska obrada i promovisanje filma na mediju BAP VESTI, You tube kanalu BAP VESTI, a pobednik će imati pravo na intervju na mediju BAP VESTI i snimanje trejlera o pobedničkom filmu.

1 KOMENTAR

  1. Sve tri srednje skole Backe Palanke treba ovaj sajt da sto vise reklamira jer ovaj sajt prate i deca iz drugih opstina. Na taj nacin privucemo ovde omladinu da se skoluje, mnogi posle toga i ostanu u nasem gradu. A to je jako bitno inace cemo se pretvoriti u malo vece selo ako ovako nastavi da pada broj stanovnika. U svakom gradu Srbije izuzev BG/NS pada broj stanovnika ali ovaj sajt konkretno moze pomoci na lokalu dosta kao sto je vec i pomogao oko nekih stvari.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here