Soldo zaustavio Novosađane

Druga liga – Sever za rukometaše

1343
Фото: Thinkstock

U suretu 8. kola Druge lige –Sever rukometaši „Hercegovca“ su u sredu u Sportskoj hali u Gajdobri zabeležili novu pobedu savladavši novosadsku „Slaviju“ sa 36:27 (19:14).


Dragan Sudžum

Gajdobrani su do pobede stigli lakše od očekivanog, a ovaj trijumf ih je učvrstio na prvom  mestu.

– Veoma sam zadovoljan kako smo odigrali utakmicu sa „Slavijom“. Nijednog trenutka nismo dozvolili protivniku da ugrozi našu pobedu. Naš golman Stefan Soldo je sjajnim odbranama dao veliki doprinos trijumfu u Novom Sadu, rekao je Dragan Sudžum, trener rukometaša „Hercegovca“.

Gajdobrani su prvi na tabeli Druge lige – Sever sa 15 bodova, a u narednom kolu ih očekuje gostovanje u Prigrevici. Taj meč će se odigrati u subotu.

[wonderplugin_slider id=136]

 

– „Prigrevica“ je trenutno drugoplasirana na tabeli, a mi ćemo igrati bez Aleksandra Janjića koji će izostati zbog privatnih obaveza. Međutim, optimista sam i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, dodaje Sudžum.

Protiv „Slavije“ su za gajdobransku ekipu pobedu izborili: Aćimović, Francuz, Đ. Urošev, Milutinović 5, Lažetić, Đurica, Janjić 5, Tankosić 1, Kralj, Bakmaz, Tasić 7, Soldo, Nadoveza 6, Kozomora 6, Samardžić, Bojanić 6.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here