Mladi kajakaši „Elita“ nastupili na međunarodnoj regati „Zoltan Kanjo“ u Kanjiži

Uspešan početak sezone

382

BAČKA PALANKA: Mladi kajakaši „Elita“ učestvovali su na međunarodnoj regati „Zoltan Kanjo“ u Kanjiži i ostvarili su zapažene rezultate osvojivši četiri medalje (po dva srebra i bronze).


Bačkopalanački kajakaši pokazali su da su se korektno spremili za ovu skraćenu sezonu iako su se pripremali u specifičnim uslovima.

Srebrne medalje su u Kanjiži osvojile Mila Važić u pionirskom jednosedu na 500 metara za 2007. godište i pionirski dvosed devojčica za 2006. godište Lena Rokvić – Anja Kajtez.

Dve bronze su pripale dvosedu devojčica na pola kilometra Adrijana Duvnjak – Nevena Sič i u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji.

 

[rev_slider alias=“delicija“][/rev_slider]

 

Trener „Elita“ Branislav Miškov je zadovoljan ovakvim startom sezone i napominje da su na regati u Kanjiži pored osvajača medalja nastupile još i Rada Rađenović i Tatjana Kalajić koje su imale solidne plasmane.

„Svaka od ovih sedam takmičarki, pionirskog uzrasta, su pokazale ozbiljnu želju i volju da budu u vrhu i ostvare visoke plasmane“, kaže Miškov i dodaje:

„Postignuti uspeh na regati u Kanjiži im je dobar vetar u leđa kako bi se još bolje spremili za važna takmičenja. Već 18. jula idemo u Sentu da još jednom proverimo trenutnu
formu“.


Pogledaj: Učestvovali na regati u Kanjiži


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here