Радно време служби ЈКП „Комуналпројект“ током празника

Бесплатно паркирање током ускршњих и првомајских празника.

ЈКП „Комуналпројект“ је обавестио јавност да за предстојеће Ускршње и првомајске празнике има одређене измене у радном времену.


Нерадни дани су од 01.05. закључно са 06.05. међутим, одређене службе ЈКП „Комуналпројект“ -а ће имати дежурне екипе које излазе по позиву, а одређене ће своје радне задатке извршавати по редовном распореду.

  • Благајна ЈКП „Комуналпројект“ -а неће радити од 01.05.2024. закључно са 06.05.2024. што значи да ће први радни дан, када ћете моћи да измирите своје обавезе или приложите рекламацију, бити 07.05.2024. године.
  • Служба одношења смећа ће по устаљеном распореду, свих празничних дана обављати задате послове, што значи да ће се смеће односити по редовном распореду.
  • Радно време пијаце остаје непромењено, док на гробљу имамо дежурну службу која ће по позиву бити спремна да изађе на терен. Дежурну службу можете контактирати на број телефона 064 88 97 439.
  • Служба одржавања водовода и канализације за време празника има редовна дежурства, а контакт телефон на који их можете контактирати је 021 750 953.
  • Паркирање ће у Бачкој Паланци у току празничних дана бити бесплатно.

Први радни дан након празника је уторак 07.05.2024. године.

ЈКП „Комуналпројект“ овим путем честита свим грађанима, пословним сарадницима, као и својим запосленима Ускршње празнике уз жељу да овај највећи хришћански празник проведемо у миру и добром здрављу са својим најмилијима.
Христос Васкрс!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here