Derbi kola: Stari grad – ŽAK; Parožani dočekuju Vojvodinu iz Tovariševa; Krila u Ratkovu

590

Uzbudljiv nastavak prvenstva u Područnoj fudbalskoj ligi (Sombor) se nastavlja. Borba za titulu je neizvesna. Čak 6 klubova su smeštena nu vrhu tabele u svega 4 boda. 


Danas (24.03) od 15:30 časova će se odigrati 18. kolo. Veoma uzbudljivo će biti u Bačkoj Palanci gde lider Stari Grad dočekuje šetoplasiranu ekipu ŽAK-a iz Sombora. Stari grad će pokušati da pobedom zadrži lidersku poziciju, a Somborci će tražiti iznenađenje u pokušaju da smanje zaostatak za vodećim ekipama.

Derbi bačkopalanačke opštine se igra u Paragama gde domaća Budućnost dočekuje Vojvodinu iz Tovariševa. Posle dobrog učinka u prvom delu prvenstva obe ekipe su imale loš start ovog proleća, pa im je ovo prilika da se učinak popravi.

Krila Krajine su sa dve pobede od početka nastavka prvenstva prišli na samo bod zaostatka u odnosu na vodeći Stari Grad. Gostuju u Ratkovu kod domaćeg Radničkog. Cilj im je jedan, a to su sva 3 boda i nastavak uspešne serije.

Slavija će u Pivnicama dočekati Polet iz Sivca. Domaćini očekuju pobedu i novi prodor ka samom vrhu tabele, ali i Polet će tražiti svoje šanse za bodove u borbi za opstanak.

Hercegovac, koji je u prvom kolu nastavka prvenstva iznenadio i savladao Stari grad, a u drugom kolu nastavka i pored poraza pružio dobru igru protiv Krila Krajine, dočekuje već otpisanu ekipu OFK Odžaci. Pobeda je domaćinu imperativ.

Borac 46 u Obrovcu će tražiti nova tri boda u duelu protiv FK Kula koji su u lošem nizu od dva poraza i imaju veliku želju da ostvare dobar rezultat.

Juče (23.03.) je pojačana Tvrđava ubedljivo, sa 3:0 slavila protiv FK „Kulpin“.

Pogledajte današnje parove 18. kola.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here