Održane pete seoske igre u Bođanima

314

Seoske igre koje se već petu godinu održavaju u Mesnoj zajednici Bođani i ove godine su realizovane u subotu 31.07.2021. godine na stadionu Fudbalskog kluba „Slavija“ u Bođanima, a iste su privukle veliki broj zainteresovanih posetilaca.


Ekipa ljubitelja motociklista pod imenom „Homer“ ove godine je pripremila vrhunsku zabavu i muzičko druženje u sklopu seoskih igara. Njihova očekivanja su opravdana, a vrhunac večeri priredio je bend „Sveti gral“, „Nostradamus“.

Celovečernjem koncertu su tokom dana prethodili različiti takmičarski sadržaji kako za one najmlađe tako i za one nešto starije posetioce ove manifestacije.

Deca vatrogasci, navlačenje konopca, obaranje ruku, fudbal u kategoriji debeli protiv mršavih, skok u dalj i takmičenje u kuvanju kotlića samo su neke od disciplina u kojima su ove godine uživali svi posetioci manifestacije u Bođanima.

„Mi se uvek trudimo da pre svega budemo dobri i odgovorni domaćini, te smo i ove godine sa nestrpljenjem dočekali sve goste koji su u subotu odlučili da nam se pridruže. Za najuspešnije takmičare u svim kategorijama smo obezbedili i nagrade koje je dodelio predsednik opštine Bač, Dr Steva Panić, ali nam je druženje i razmena zajedničkih iskustava uvek na prvom mestu“, istakao je predsednik Saveta mesne zajednice Bođani Ivica Dumendžić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here