Motiv i želja nisu dovoljni za realizaciju

640
Krsta Đorđević privatna arhiva

Bačka je nadigrala lidera sa Topčiderske zvezde, ali su na kraju osvojili samo pola plena. Stvorili su nadahnuti igrači sa Dunava sijaset izglednih šansi, posligli dva gola,  ali su po prilikama mogli da napune mrežu „grafos“-a do vrha. Najbolji strelac tima Krsta Đorđević se čak u četiri navrata našao oči u oči sa protivničkim čuvarom mreže.

– U dve poslednje utakmice protiv Budućnosti i Grafičara smo se propisno ispromašivali, i sigurno bi rezultatski bolje prošli da smo podesili nišanske sprave. Činjenica je da na terenu dajemo sve od sebe. U svaki meč ulazimo silno motivisani i željni da se nadigravamo i pobedimo. Izgleda da ponekad ni to nije dovoljno, ali mi ne gubimo nadu i sa optimizmom gledamo na naredne utakmice – kaže strelac šest golova Đorđević.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Prvoligaši će u sredu (09.10.) odigrati vanredno 13. kolo. Bačkopalančane očekuje možda najteže gostovanje u dosadašnjem toku prvenstva, odlazak u Novi Pazar.

– Ne treba trošiti reči za Pazarce koji imaju maksimalan učinak kod kuće. Do sada su se pokazali kao kvalitetna, disciplinovana ekipa, sa prepoznatljivom fizionomijom igre. Ako ponovimo igru iz prethodne utakmice i odigramo čvršće u defanzivi verujem da se možemo iznenaditi domaćina i vratiti se neporaženi iz Novog Pazara – optimista je strelac Đorđević.

[wonderplugin_slider id=104]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here