Počelo asfaltiranje Crnogorske ulice u Gajdobri

826

GAJDOBRA: Gajdobra je jedno od najuređenijih sela u bačkopalanačkoj opštini, pa i ovom delu bačkog priobalja Dunava, a početkom zemljanih radova u Crnogorskoj ulici i asfaltiranjem sve će biti lepše i udobnije.


U ovom industrijski razvijenom selu sa blizu 3.000 stanovnika žive uglavnom potomci onih koji su posle Drugog svetskog rata došli iz Hercegovine. Zato ovde, iako radove finansira opština Bačka Palanka, šaljivo konstatuju da Hercegovci asfaltiraju Crnogorsku ulicu. Deo ove ulice, koja izlazi na Sutjesku ulicu, a tik uz prelepo uređen fudbalski stadion ovdašnjeg Fudbalskog kluba „Hercegovac“, do sada nije bio asfaltiran.

[wonderplugin_slider id=174]

 

– Reč je o novom asfaltu na oko 100 metara ulice, a u petak su počeli zemljani radovi, pa očekujemo da će asfaltiranje biti završeno tokom iduće nedelje – kaže mr Miroslav Sićević, direktor opštinskog Javnog preduzeća „Standard” kome su, pored ostalih, povereni i poslovi vezani za putnu privredu.

– Ovo je deo posla koji se radi, a dosta je urađeno ili će se raditi na rehabiltaciji i izgradnji putne infrastruktura kada je reč o ulicama i lokalnim putevima u svim mestima opštine, kao i u Bačkoj Palanci.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here