Моли се слављеник да дође по торту и смеће

Излетиште "Багер"

Фото: БАП ВЕСТИ

БАЧКА ПАЛАНКА – Излетиште Багер је већ неколико пута уређивано од стране хуманих људи који су се самоиницијативно удружили и све очистили како би боравак на том месту, за одрасле и децу био што пријатнији.


На улазу на плажу стоји ВЕЛИКИ контејнер за отпад. Ово је веома битно нагласити, јер га појединци изгледа нису приметили, или не знају чему служи. Дакле, нашој редакцији су стигле фотографије у суботу (04.06.), када је наш пратилац затекао непријатан призор на излетишту.

Неко од Бачкопаланчана је славио рођендан, према флашама које су остале на столу, види се да је било неколико одраслих. Остала је и торта, поприлично девастирана, као и простор који су користили за славље.

Шта се десило неколицини Бачкопаланчана? Журили су у биоскоп? Била покварена торта? Пао метеор? Нема изговора за овакав безобразлук. Уколико сте већ славили рођендан, на простору који је неко пре вас очистио како бисте могли да уживате, онда и ви за собом своје смеће очистите, како због других који ће доћи, тако из због дивне природе које нам је на дохват руке.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here