Đak generacije – Đorđe Kalajdžić iz Neština

Novosti iz OŠ Vuk Karadžić

1372
Foto: Đorđe Kalajdžić (Izvor: Nedeljne novine)

BAČKA PALANKA: Na kraju školske 2020/21. godine po tradiciji izabran je učenik generacije osmog razreda. Ovo priznanje je pripalo učeniku odeljenja VIII-2 Đorđu Kalajdžiću iz OŠ Vuk Karadžić iz Bačke Palanke.


Pored uspeha na takimičenjima iz različitih predmeta vredno je istaći da je Đorđe iz Neština tokom školovanja bio đak putnik. Na završnoj svečanosti učenika osmog razreda na kojoj mu je dodeljena nagrada za đaka generacije on se obratio prisutnima rečima:

– Želeo bih da čestitam mojoj generaciji na završetku osnovne škole. Hteo bih da se zahvalim svim nastavnicima, učiteljicama, odeljenskim starešinama, kao i našim roditeljima na velikom strpljenju i razumevanju tokom ovih godina. Za sve nas ovo je bilo jedno divno poglavlje sa brojnim uspomenama koje ćemo zauvek pamtiti. Od sada će svako od nas krenuti svojim putem, a ja na tom putu mogu samo da vam poželim svu sreću i uspeh. Hvala vam svima još jednom, a naročito mojoj učiteljici Dragani Milanović i razrednoj
Dušanki Prijić Solar – istakao je mladi Đorđe Kalajdžić.


Pogledajte intervju sa Tatjanom Glišić iz Bača, koja je bila 2020. godine đak generacije u SSŠ „Dr Radivoj Uvalić“ iz Bačke Palanke :

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here