Подељени новогодишњи пакетићи у Младенову

У Дому културе у Младенову подељени су пакетићи деци из Младенова и Карађорђева

Фото: Илустрација/Pixabay

МЛАДЕНОВО – Као што је то обављао годинама уназад, Деда Мраз је на истеку и ове године делио пакетиће деци из Младенова. Овај пут, пакетићи су подељени и малишанима из Карађорђева.


У препуној сали младеновљанског Дома културе у недеље (18. децембар), обављена је подела новогодишњих пакетића уз одушевљење деце. Организацију поделе пакетића најмлађим, организовале су заједничким снагама месне заједнице Младенова и Карађорђева, уз свесрдну помоћ и подршку локалне самоуправе.

– Ове године смо, као и претходних година, организовали поделу новогодшњих пакетића за децу. Да би смањили трошкове, кићења јелке, доласка Деда Мраза, а како би било лепше и свечаније уз присуство што већег броја деце, заједно са МЗ Карађорђево, организовали смо овај пут поделу пакетића. Деца су могла да се фотографишу са Деда Мразом, како би им чин доделе пакетића остао у трајном сећању. Ове године пакетиће је добило осамдесет малишана из Младенова, и четрдесет из Карађорђева.

– Реч је о узрасту деце до шест година. Средства за набавку пакетића, делом су од локалне самоуправе, а други део је од спонзора. Подела новогодишњих пакетића, је на неки начин наш покушај, да колико – толико побољшамо услове за живот на селу, пре свега, оних најмлађих. Радује податак, да смо ове године поделили двадесет пакетића више него лане, што је од посебног значаја, с обзиром, на катастрофалну демографску ситуацију, у нашој земљи – истакао је Слободан Манојловић, председник Савета МЗ Младеново.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here