ВИРТУС награда за филантропију додељена Вањи Петковић

Овогодишња награда додељена је Вањи Петковић за њен подстрек тиму и организацији "Чепом до осмеха"

231
Извор: Чепом до осмеха

Траг фондација доделила је ВИРТУС награде за филантропију компанијама, малим и средњим предузећима и појединцима, који су током 2021. године на најделотворнији, најдугорочнији и најефектнији начин подржали непрофитне акције или организације од општег добра и интереса.


Добитница Виртус награде за 2021. годину у категорији индивидуална филантропије је председница удружења „Чепом до осмеха“, Вања Петковић.

”Пресрећна и захвална на овој награди, која није само део мене, већ је ту, јер имам најбољи тим на свету, тим Чепом до осмеха!”, изјавила је добитница овогодишње Виртус 15 награде у категорији за индивидуалну филантропију.

”Независни жири ВИРТУС награде одлучио је да Награду за индивидуалну филантропију додели баш мени, а томе је помогла дивна препорука колегинице Миљане уз асистенцију, наравно, супруга Борише, моје велике подршке. Награда је доказ да сам на добром путу, да смо ми на добром путу и наставићемо тако!”, с поносом истиче Вања Петковић, председница удружења ”Чепом до осмеха”.

Да добро не остане скривено, Траг фондација по петнаести пут додељује ВИРТУС награду за филантропију, уз подршку Европске уније и Балканског фонда за демократију. Ова награда представља референтно место за све који улажу у опште добро и додељује се са циљем да промовише и стимулише филантропију у Србији.

Овогодишња награда додељена је Вањи Петковић за њен подстрек тиму и организацији ”Чепом до осмеха”, да се заједно са грађанима Србије прикупи више од 100 тона пластичних чепова и другог рециклабилног материјала и тиме успешно обезбеде средства за 6 наменскиих помагала за децу са сметњама у развоју и/или инвалидитетом, што је један од основних циљева хуманитарно еколошке организације ”Чепом до осмеха”.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here