Још једно признање Драгани Чалији

IWEC фондација која повезује најуспешније жене света доделила признање

„The International Women Entrepreneurial Challenge“ Foundation, или скраћено IWEC, је међународна организација са седиштем у Њујорку која има за циљ повезивање жена предузетница на глобалном нивоу ради пружања интернационалних могућности за ширење пословања и образовних прилика.


Организација сарађује са преко 47 привредних комора и удружења пословних жена, а тренутно броји преко 500 чланова, жена са веома значајним постигнућима. Ове године је признање од IWEC фондације добила 41 жена из читавог света, а међу њима и наша Драгана Чалија. Колико је ово признање значајно за Драгану говори чињеница да овогодишње добитнице награде заједно имају приход од 3,3 милијарде долара, запошљавају чак 72.000 људи у преко 30 различитих индустрија. Ово заиста нису занемарљиве бројке, и верујемо да Драгана више него заслужено припада овом друштву.

Ове године фондација слави 15 година постојања, што је обележено конференцијом и свечаном доделом награда у Мадриду где је 41 предузетница из Африке, Азије, Европе, Блиског истока и Јужне и Северне Америке добила признање. Ово је значајан јубилеј за организацију која окупља и повезује најуспешније жене света. Након признања као што су Цвет успеха за жену змаја од Удружења пословних жена Србије, награде Привредне коморе Војводине „Коста Миросављевић“ за најбољу привредницу и најскорије „Regional Butterfly Innovation Award“, не изненађује да је Драгана освојила још једно у низу признања. Како сама каже, предузетница је постала јер је одувек осећала да јој је то у природи, а не да убира признања, међутим, ипак је леп осећај када неко види и цени твоје успехе и напредак, поготово једна овако велика интернационална организација. Ова награда је и значајна утолико што је повезала Драгану са много сјајних жена исте енегрије и начина размишљања са свих страна света и омогућила стварање веза за даље ширење пословања.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here