Iz obesti mladiću slomili tri pršljena!

Da li će uslediti reakcija nadležnih?

5801

BAČKA PALANKA: Grupa od šest mladića uzrasta 17 do 20 godina teroriše svoje vršnjake, a i starije žitelje Bačke Palanke, saznaje „Alo!”.


Oni iz obesti i dosade napadaju i tuku svakoga ko im se učini zanimljiv. Jednog mladića su tokom prethodnog vikenda toliko pretukli, da je zadobio naprsnuče tri pršljena i završio je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Kako saznajemo, ti momci su najpre prošlog petka ispred jednog kafića izazvali tuču u kojoj su pretukli mladića, a zatim su i u subotu bili vinovnici dva okršaja. Tu grupu momaka, koji se predstavljaju kao navodni navijači Zvezde grupe „familija”, predvode S. J., i L. C., a čine je još i S. M., L. L., D. R. i N. V., čiji je stric među vodećima ljudima jedne stranke, a otac je uticajan u gradu.

– Ti momci i ranije su bili privođeni zbog tuča i umesto da se smire, oni postaju sve agresivniji. Tako su prošlog petka jednog momka pretukli i još se ne zna se da li će nesrećni momak ostati invalid. Taj dečko je bio s drugom u gradu i nakon što u ga odvojili od prijatelja, počeli su da se iživljavaju. Oni su ga okružili i bez ijedne reči počeli da ga udaraju. Nisu se obazirali ni na povike prolaznika, okružili su ga i počeli da se bukvalno iživljavaju nad njim. Iako je tom dečku prijatelj pokušao da pomogne i da ga zaštiti svojim telom, u tome nije uspeo jer su napasnici bili još agresivniji – kaže naš izvor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here