Понављао само једну реч – „омаловажавање“: Шта до сада знамо о масакру код Младеновца

Осумњичени је пуцао из аутоматске пушке.

Фото: Printscreen/RTS

Двадесетједногодишњи Урош Б. ухапшен је због сумње да је убио осам, а ранио 14 особа у селима код Младеновца.


У Малом Орашју су убијени Л. М. (2003), А. М. (2008), М. М. (2005), Н. С. (2002), Н. М. (2008). У Дубони су страдали двадесетједногодишњи полицајац М. П. и његова сестра (2004). Убијена је још једна особа 1998. годиште. Пред делом повређених су тешке операције, појединима су одстрањени органи, о чему је јавност обавестила министарка Даница Грујичић.

Осумњичени је пуцао из аутоматске пушке. Ухапшен је у селу Вињиште, где се сам предао полицији. Место у ком је ухапшен осумњичени налази се на више од 90 километара удаљености од Малог Орашја у ком је убијено пет особа.

Осим осумњиченог, ухапшени су и деда и ујак Уроша Б, јер је у њиховој кући пронађена велика количина нелегалног оружја. Урош Б. је био у бекству чак осам сати. Према незваничним информацијама, он је у једном тренутку упао у такси возило и одвезао се у поменуто село недалеко од Крагујевца.

Председник Србије Александар Вучић рекао је на конференцији за медије да је осумњичени, у првом исказу, понављао само једну реч – „омаловажавање“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here