Потонуо сплав Картел у Београду, евакуисано више од 30 младих

Фото: N1, printscreen

На Сави код Београдског сајма пола сата после поноћи почео је да тоне сплава Картел, на коме је било много малолетника, а евакуисано је више од 30 младих и нема озбиљније повређених.


Како је речено Тањугу у Хитној помоћи, на сплаву је био велики броја углавном младих људи и малолетника у алкохолисаном стању, који су и скакањем у воду покушавали да се евакуишу до Савског кеја.

Према речима дежурног лекара, све је почело дојавом о тучи на сплаву и на лицу места су били припадници жандармерије, речне полиције и ватрогасно-спалилачке екипе, које су интервенисале и извлачиле из Саве оне који су скочили у реку и покушавали да допливају до обале.

Према речима дежурног лекара, до 02.00 часа младић и девојка старости 17 година су превезени у Ургентни центар, са сплава је евакуисано више од 30 малолетних, алкохолисаних особа по које су дошли родитељи, а 10 алкохолисаних је збринуто на одељењу токсикологије ВМА.

1 коментар

  1. Portal Bapvesti bi, po mom skromnom mišljenju, trebalo da se primarno bavi dešavanjima u opštini BP, kako mu i naziv kaže. Ako je portalu Bapvesti važnija objava o potonuću splava u Beogradu ili kojih je pet torti najboljih za praznike, a ne objavi evidentni vandalizam u gradu, onda portal ima ozbiljan problem gubljenja identiteta.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here