Вучић: Бачка Паланка ће добити великог инвеститора

Бачка Паланка ће бити у прва три града у Србији који ће добити великог инвеститора.

2789

БАЧКА ПАЛАНКА – Председник Српске напредне странке Александар Вучић најавио је данас на предизборном скупу у Бачкој Паланци нове инвестиције за то место и између осталог изјавио да ће Бачка Паланка бити у прва три града у Србији који ће добити великог инвеститора.


„То је важно и за Бач, али и за Дероње и многа друга места која нагињу ка Бачкој Паланци. То је моје обећање за вас у Бачкој Паланци”, рекао је Вучић.

Навео је да је изабрао да предизборни скуп буде у Бачкој Паланци јер није задовољан свим оним што је урађено за то место, те истакао да су у плану велика улагања.

„Кренули смо да радимо пут од Бегеча до Гложана. Већ смо скинули два слоја асфалта, али ту нема решења без брзе саобраћајнице Нови Сад- Бачка Паланка. Тренутно немамо ни пројекат урађен, не постоји ни пројектни задатак, али хитно ћемо да радимо пројекат за брзу саобраћајницу Бачка Паланка-Нови Сад јер ће то вама и свима у околини драматично да олакша живот”, рекао је Вучић, преноси Тањуг.

Најавио је да ће бити урађена не само реконструкција, већ и доградња Дома здравља Младен Стојановић у Бачкој Паланци, школа „Алекса Шантић” са све спортским теренима у Гајдобри и још много ствари.

Вучић је рекао да је Србија данас у тежој ситуацији него што то некоме изгледа и да су последице по нас велике.

Навео је да ће бити безброј проблема и притисака због ситуације у Украјини и поручио грађанима да не верују у бесмислене приче већ у рад, посвећеност, сигурност и стабилност.

„Ништа нам није важније од тога”, подвукао је Вучић.

Он је захвалио Савезу војвођанских Мађара и лидеру те странке Иштвану Пастору на подршци коју, како је рекао, доживљава као подршку заједничкој политици стабилности и мира, политици која значи добро и за Србе и за Мађаре, која нас не дели већ нас спаја.

Истакао је да Србија не сме да иде у прошлост и позвао све да на изборима трећег априла гласају за СНС како би „победили оне који би да врате Србију у прошлост”.

„Бескрајно вам хвала на овом величанственом дочеку и огромној подршци, а ја вам обећавам мир, стабилност и борбу за нашу Србију”, поручио је Вучић.

Прочитај још:

„Шта је сад проблем?“ – „Мост, мост, мост!“

Занимљивост са предизборног митинга у Бачкој Паланци

Бачка Паланка чека Вучића (ФОТО)

Александар Вучић – Обећавам велике инвестиције у општину Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here