„Шта је сад проблем?“ – „Мост, мост, мост!“

Саопштићу вам, баш за Бачку Паланку, и рећи ћу вам за мост. Можемо ли? Не можемо ли? Колико кошта и када ћемо да урадимо.

5417

БАЧКА ПАЛАНКА (13.03.2022.) – На предизборном митингу у Бачкој Паланци, када се актуелни председник Републике Србије, Александар Вучић обраћао јавности, у једном моменту је поставио питање „Шта је сад проблем?“ а из публике су се зачули повици „Мост, мост, мост“.

Неколицина окупљених је желела да председник Вучић из прве руке чује за проблеме које имају житељи Нештина и Визића који да би дошли у своје административно седиште, Бачку Паланку, морају да пређу 4 гранична прелаза.

„Кол’ко пара? Лако је то шта вам треба, него, кол’ко пара? Извините за те које вам дођу, па кад им кажете треба вам нешто, а они кажу „Ма, нема проблема, само гласај за мене, добићеш то“. Ја таквим људима не верујем ништа. Ја вас зато питам. Вас овде, ко ће знати колико хиљада. Дакле, питам вас само, а кол’ко је то у парама? Јел знате? Пошто мени нико није дао прорачун. Ако знате, реците ми, па ћу вам рећи у колико година можемо да урадимо. А, да вам кажем може одмах, да бих добио ваш аплауз, то не могу да урадим. И никада нећу да се понашам неозбиљно и неодговорно. Али вам обећавам, да ћу вам се обратити до краја кампање. Даће нам ваљда и неки обавезан термин на РТС-у, па ћу моћи да вам кажем и саопштићу вам, баш за Бачку Паланку, и рећи ћу вам за мост. Можемо ли? Не можемо ли? Колико кошта и када ћемо да урадимо„. – био је одговор Александра Вучића на захтев да се изгради мост Бачка Паланка – Нештин.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here