Данас већи део Младенова добија струју, као и улице у Бачкој Паланци

Останите уз БАП ВЕСТИ како бисмо вас редовно информисали о актуелностима и променама у ситуацији са снабдевањем струјом.

Невреме које је погодило наше подручје изазвало је велике проблеме у снабдевању струјом у општини Бачка Паланка. Службе Електродистрибуције одмах су реаговале и послале екипе на терен како би санирале последице и вратили нормално снабдевање електричном енергијом.


Још једна екипа је пристигла у помоћ у Бачку Паланку 

Тренутно су у Бачкој Паланци још увек без струје поједине улице, укључујући део Дунавске обале, Браће Рибникара, део Иве Лоле Рибара, део Вељка Влаховића и део улица на Синају. Проблем је лоциран на једној трафо станици, која ће бити хитно поправљена током данашњег дана. Нормализација снабдевања струјом у Бачкој Паланци очекује се до поподнева. 

Око 120 радника је из других места стигло у Челарево и раде на отклањању штета и нормализацији снабдевања струјом

У насељу Младеново, које је било четири дана без електричне енергије, део насеља је добио струју, а други део кућа би требао да добије до краја дана.

Како кажу из Електродистрибуције, тренутно је пуштен ниски напон у одређеним деловима насеља Младенова, а очекује се да ће ускоро бити успостављено и нормално снабдевање високим напоном. У међувремену, екипе су мобилисане и већ су на терену како би што пре решиле ову ситуацију. У Челареву половина објеката нема још увек струју, али се очекује да ће стићи до краја дана, како нам саопштавају из Електровојводине (Бачка Паланка).

– Молимо грађане за стрпљење и разумевање јер је ово захтеван задатак који захтева време и пажљив рад. Електродистрибуција је максимално посвећена решавању овог проблема како би се нормализовало снабдевање струјом што је пре могуће.

Останите уз БАП ВЕСТИ како бисмо вас редовно информисали о актуелностима и променама у ситуацији са снабдевањем струјом.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here