Јавна расправа о нацрту одлуке буџета за 2024. годину

Погледајте нацрт одлуке о буџету за 2024. годину као и ко све може да учествује у јавној расправи

БАЧКА ПАЛАНКА – Општинско веће Општине Бачка Паланка упућује позив за јавну расправу о нацрту одлуке о буџету Општине Бачка Паланка за 2024. годину.


Јавна расправа Нацрта одлуке ће се одржати у периоду од 10. октобра до 31. октобра 2023. године. Учесници у јавној расправи су представици органа јединице локалне самоуправе, грађани, представници месних заједница, јавних предузећа и установа, невладиних организација, политичких партија и друге заинтересоване стране.

Сви заинтересовани грађани предлоге и сугестије за нацрт локалног буџета могу да доставе Одељењу за финансије и буџет на мејл адресу: [email protected] и поштом на адресу: Одељење за финансије и буџет Општинске управе Општине Бачка Паланка, Краља Петра број 16, 21400 Бачка Паланка.

NACRT-ODLUKE-O-BUDZETU-OBP-ZA-2024.-GODINU

Нацрт одлуке биће представљен на отвореном састанку, који ће се одржати 27. октобра 2023. године, у 09:00 часова у великој сали Општине Бачка Паланка, Краља Петра број 16 у Бачкој Паланци.

По окончању јавне расправе Општинско веће општине Бачка Паланка ће сачинити извештај о спроведеној јавној расправи, те у року од 15 дана од дана окончања јавне расправе исти објавити на интернет презентацији Општине Бачка Паланка.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here