Јован Илић: „Ситуација ће се постепено стабилизовати у Гајдобри“

Гајдобрани као један! Хвала и свима са стране који пружају помоћ!

У Гајдобри, након што је подручје погодио други талас олује, грађани су се суочили са великим штетама. Ипак, помоћ и подршка нису изостали, Јован Илић – председник Месне заједнице, у разговору за БАП ВЕСТИ, дао је изјаву о тренутној ситуацији и напорима које предузимају како би се санирале штете.


„Ова олуја је оставила трага на нашем селу, али заједно смо се одмах организовали и кренули у акцију. Радили смо пуно и без предаха како бисмо санирали последице олује. Уверени смо да ће се ситуација постепено стабилизовати и да ћемо успети решити проблеме који су нас задесили“, изјавио је Илић.

Посебно је истакао напор и сарадњу са институцијама, као и подршку грађана Гајдобре који су без устручавања пружили помоћ и ангажовали се у решавању ситуације. „Хвала Електродистрибуцији, Савету месне заједнице, Општини Бачка Паланка, ЈКП Комуналпројекту, ватрогасцима из Суботице и из Селенче, као и свим грађанима Гајдобре који су скочили и неуморно радили кад нам је највише било потребно. Такође, изражавам захвалност људима који су најгоре прошли на стрпљењу у чекању струје“, додао је Илић.

– Што се тиче католичке цркве у центру Гајдобре обезбедили смо подручје око цркве да пешаци не пролазе и чекамо челнике њихове бискупије да дођу да решавају проблем на цркви – додао је Илић.

Јован Илић нагласио је и да ће Месна заједница наставити да пружа помоћ и подршку свим домаћинствима којима је потребна помоћ у наредним данима. „Наш је задатак да будемо уједињени како бисмо превазишли ову тешку ситуацију. Уверени смо да уз међусобну подршку и заједнички рад, Гајдобра ће ускоро поново бити на ногама“, закључио је Илић.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here