Ко ће и где моћи да продаје цвеће и друге производе ван пијаце?

У Бачкој Паланци новим елаборатом утврђене тачне локације за "уличне продавце" као и под којим условима могу да раде

БАЧКА ПАЛАНКА – На седници Општинског већа, одржаној у среду (02.11.) усвојен је Елаборат о локацијама за заузимање јавне површине за продају цвећа, пољопривредних производа, антиквитета и производа домаће радиности на јавним површинама на територији општине Бачка Паланка. 


Овим елаборатом утврђене су тачне локације на којима је дозвољено продавцима да изложе и продају своје производе, као и то да корисници локација за заузимање јавних површина у сврху продаје цвећа и пољопривредних производа, морају приложити доказ о регистрованом пољопривредном газдинству. 

Овај вид продаје дозвољен је на следећим локацијама (екстра зоне): Блок Партизан, плато испред „ОТА Дунав“ и између пешачке стазе и дрвета „Каталпа“. У улици Краља Петра Првог број 29, испред апотеке „Орфелин“, Краља Петра Првог број 31 испред „Адико“ банке (више места), Краља Петра Првог број 33, испред апотеке „Биофарм“ (више места), Краља Петра Првог број 33а, плато испред месаре „Неопланта“ (више места), Краља Петра Првог број 35, испред улаза у продавницу „Подунавље“, Краља Петра Првог број 35, од мењачнице до колског улаза испред продавнице „Подунавље“ (више места), Краља Петра Првог ипсред пијаце (више места), Краља Петра Првог број 35, иза улаза у пијацу према месари „Буба“, Краља Петра Првог број 35 (више места).

Продаја у време празника (честитке, украси и остало), дозвољена је на јавним површинама у екстра зони и ван локација предвиђених овим Елаборатом. Продаја у време одржавања манифестација чији су организатори установе, удружења грађана и сл. дозвољена је на јавним површинама у екстра зони и ван локација предвиђених овим Елаборатом.

У насељеним местима Општине Бачка Паланка и у Бачкој Паланци осим екстра зоне, дозвољена је продаја пољопривредних производа и цвећа на јавној површини испред стамбених објеката власника истих, а придржавајући се позитивно правних прописа.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here