Објављена прелиминарна ранг листа за уградњу соларних панела

Саопштење Општине Бачка Паланка

Foto: Canva

БАЧКА ПАЛАНКА – Комисија за спровођење поступка доделе средстава за бесповратно суфинансирање активности на унапређењу енергетских својстава стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији општине Бачка Паланка обавештава грађане да је у среду (30.11.) објављена прелиминарна ранг листа за још три преостале мере.


Објављена је прелиминарна ранг листа крајњих корисника за суфинансирање мера енергетске санације у домаћинствима, путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте.

Прелиминарна ранг листа је објављена на огласној табли у приземљу зграде општине Бачка Паланка, као и на сајту општине „backapalanka.rs“, у одељку „Енергетска санација стамбених зграда, породичних кућа и станова“.

Ранг листу погледајте ОВДЕ.

Подносиоци пријава имају право увида у поднете пријаве и приложену документацију у року од три дана од дана објављивања ове листе. (канцеларија 14, приземље зграде).

На прелиминарну листу крајњих корисника средстава, подносиоци пријава имају право приговора Комисији у року од осам дана од дана објављивања. Приговор се подноси на писарници Општине Бачка Паланка (канцеларија 17а-приземље у згради општине Бачка Паланка).

Комисија обавештава грађане, који су поднели пријаве по овом јавном позиву, да ће у периоду који следи, вршити теренски обилазак ради увида у стање стамбених објеката са листе, закључно са редним бројем подносиоца пријаве до којег су обезбеђена средства за субвенционисање.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here