Podržati opštine poput Bačke Palanka (VIDEO)

90

BAČKA PALANKA: Jedna od osnovnih ideja Sekretarijata za privredu i turizam je ulaganje u prioritetne, strateške, kapitalne projekte lokalnih samouprava i privrednika, kao i nastojanje da se sprovede revitalizacija projekta „Najbolje iz Vojvodine“, izjavio je danas u Bačkoj Palanci pokrajinski sekretar Nenad Ivanišević.


Sekretar je kazao da je taj projekat davao poseban pečat u vidu oznake porekla i kvaliteta vojvođanskim proizvodima.

Naglasio je da je za sledeću godinu iz budžeta za Sekretarijat izdvojeno 60 odsto više sredstava za ulaganje u kapitalne projekte.

Ivanišević je istakao i napore Opštine Bačka Palanka da sopstvenim sredstvima već godinama ulaže u elektronske komunikacije i projekte od značaja za lokalnu sredinu, a koji bitno utiču na povećanje kvaliteta života stanovništva.

[rev_slider alias=“princeza“][/rev_slider]

 

„Cilj nam je da podržimo opštine kao što je Bačka Palanka, a to se odnosi i na telekomunikacije, da se objedini sve što je urađeno na teritoriji Opštine, kako bi se povećala i bezbednost i unapredili turistički potencijali besplatnim korišćenjem interneta“, rekao je Ivanišević, a saopšteno iz Pokrajinske vlade.

Pored telekomunikacija, privrede i turizma, sredstva će se sledeće godine, kaže, usmeravati ka turističkim organizacijama, kao i revitalizaciji značajnih projekata.

„Lokalnim turističkim organizacijama planiramo da opredelimo sredstva u domenu digitalnog marketinga i razvoja infrastrukture u skladu sa mogućnostima Sekretarijata“, naveo je Ivanišević koji je danas posetio Bačku Palanku gde se sastao sa predsednikom Opštine Branislavom Šušnicom i posetio kompanije Browell, Pašin-farm i Dunavprevoz.


Pogledaj: Pokrajinski sekretar za privredu i turizam u poseti Bačkoj Palanci

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here