Санација пута, у делу бачкопаланачке улице Светозара Милетића

Од кућног броја 89 до 200

Секретар месне заједнице Стари град, Бошко Вуковић, упутио је 9. маја допис, Татјани Данић, запосленој у сектору за одржавање путева првог и другог приоритета. У захтеву се тражио излазак на терен и утврђивање затеченог стања међународног пута, у делу Улице Светозара Милетића.

У допису се поред осталог каже:

„Молимо Вас да изађете у бачкопаланачку Улицу Светозара Милетића, од кућног броја 89 до 200. Пут који пролази кроз ову улицу, иначе повезује, Бачку Паланку и Нову Гајдобру. Када будете изашли, уверићете се у његово лоше стање у највећем делу ове улице“. Захтев је потписао Бошко Вуковић, секретар МЗ Стари град.

– Десетак дана је протекло од упућивања нашег захтева, а камиони и грађевинске машине су изашле на терен, тачније дошле су да поправе ошетећени коловоз у делу Улице Светозара Милетића. Mного је био оштећен пут, од кућног броја 89 до 200. Поправка пута обављена је од надвожњака до раскрснице улица Светозара Милетића – Цара Лазара. Поменути послови завршени су протекле среде, односно 24. маја, на задовољство свих оних који се крећу, или ће се кретати поменутим путем – каже Бошко Вуковић, секретар МЗ Стари град“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here