Novak Đoković i Miodrag Kostić obezbedili privatan let za Sofiju, na lečenje u SAD

117
Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Instagram/Za Sofijin prvi korak/Telegraf.rs

Najlepša vest dana je da su sredstva za lečenje jednogodišnje Sofije Markuljević prikupljena i da joj je time omogućeno lečenje u SAD.


Da bi Sofija stigla do tamo bezbedno, pobrinuli su se Novak Đoković i biznismen Miodrag Kostić, koji su platili privatan let.

Sofija boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1.

– Ako Bog da, plan je da u što kraćem roku izvršimo uplatu bolnici, uđemo u proces dobijanja viza i krenemo put Amerike. Posle je sve u Božijim rukama. Prikupljena sredstva bi trebalo da budu dovoljna za tri meseca boravka u SAD. Nadamo se da neće doci do nekih nepredviđenih okolnosti – poručili su Sofijini roditelji putem Instagrama.

– Posebno smo zahvalni Miodragu Kostiću i njegovoj kompaniji, kao i Novaku Đokoviću, koji su obezbedili privatan avio let do Amerike, jer je njihova pomoć došla kao kruna ove akcije za bolji život naše Sofije. Bez njihovog angažovanja organizacija putovanja do Amerike u uslovima pandemije korona virusom ne bi bila tako lako realizovana – rekli su oni.

Oops...
Slider with alias delicija not found.

 

Osim Noletu i Kostiću, Sofijini roditelji su se zahvalili i svima ostalima koji su pomogli da njihova ćerka dobije šansu za izlečenje i život.

– HVALA BOGU I HVALA SVIM DOBRIM LJUDIMA KOJI SU PODRŽALI NASU BORBU I DALI SOFIJI ŠANSU DA SE BORI! Hvala za svaki SMS, za svaku donaciju, za svaki lajk, šer, hvala na svemu što je omogućilo da se za malo više od 4 meseca borbe prikupe sredstva za lečenje – poručili su oni i dodali:

– Sofija je ujedinila Srbiju, Republiku Srpsku i BiH, Crnu Goru, ceo region i sve naše ljude u dijaspori i ova naša borba je dokaz da dobri ljudi još postoje svuda – napisano je u objavi na Instagram profilu “Za Sofijin prvi korak”.


Pogledaj: Mališani iz Kaloša prodaju svoje igračke kako bi sakupili novac za Sofiju

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here