“Пошта Србије” запошљава нове извршиоце

Извор: pošta.rs

ЈП “Пошта Србије” обавестило је јавност да услед ширења асортимана услуга и даљег развијања поштанске мреже, запошљава нове извршиоце на позицијама достављача и возача.


Наиме, омогућено је заснивање радног односа на одређено време, с могућношћу преласка на неодређено време. За достављаче почетна “нето” зарада је од 55.000, а за возаче “Б” и “Ц” категорије – од 51.000 динара.

– Осим тога, запослени имају право на годишњи одмор од 20 до 30 радних дана. ЈП ”Пошта Србије”, брине о здрављу својих запослених и обезбеђује превентивни и редовни систематски преглед и осигурање у случају повреде на раду, као и могућност здравствене рехабилитације и солидарне помоћи. Запошљавањем у ЈП ”Пошти Србије” очекује вас континуирано стручно усавршавање, укључујући периодичну обуку за ЦПЦ сертификат. Зависно од учинка, постоји и могућност месечне стимулације и корекције зараде – обећавају из овопг јавног предузећа.

За позицију достављача потребно је имати III или IV степен стручне спреме и положен возачки испит “Б” категорије. Ове позиције су отворене у Београду, Панчеву и Новом Саду.

За позицију возача “Б” категорије потребно је да поседујете III или IV степен стручне спреме и положен возачки испит “Б” категорије, а позиције су отворене у Београду (Земуну), Новом Саду и Сремској Митровици.

Конкурс је такође отворен за возаче “Ц” категорије у Београду (Земун), Новом Саду и Нишу, а услови за ово радно место су III или IV степен стручне спреме, CPC сертификат и положен возачки испит “Ц” категорије.

Све додатне информације у вези са начином пријаве можете пронаћи ОВДЕ.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here