Hladan jesenji dan u Bačkoj Palanci

Vremenska prognoza

306
Фото: Дражен Нешић

Danas u Bačkoj Palanci još hladnije i oblačno sa kišom. Duvaće umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7, a maksimalna 12 stepeni.


VOJVODINA: Još malo hladnije i oblačno s kišom povremeno. Duvaće umeren vetar istočnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 8, a maksimalna 12 stepeni.

SRBIJA: Još hladnije i oblačno s kišom u većini predela. Najviše padavina biće u centralnim krajevima. Na višim planinama iznad 1.600 mnv će padati sneg. Duvaće umeren vetar istočnih pravaca u većini predela. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8, a maksimalna 13 stepeni.

NAREDNIH DANA: U subotu hladno za ovo doba godine i oblačno s kišom, a na planinama iznad 1.000 mnv sa snegom. U nedelju i ponedeljak oblačno s kišom mestimično uz neznatni porast temperature, a zatim ponovo znatno hladnije od utorka.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Uobičajene tegobe su moguće kod većine hronično obolelih zbog biometeorološke situacije. Izvestan oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i nervno labilnim bolesnicima. Reumatski bolovi su i dalje mogući kod meteoropata. Kod svih učesnika u saobraćaju se preporučuje pojačana pažnja.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here