Сунце се не предаје; какво нас време очекује за викенд?

Временска прогноза

Фото: Марко Пудић

У четвртак након јутарње магле понегде, током дана променљива облачност са сунчаним интервалима. На северу Србије сумаглица са врло мало сунчаних сати, а више сунца биће на југу и истоку.


Ветар слаб источни и југоисточни или променљивог правца. Због слабог ветра биће и даље повећаног загађења ваздуха. Притисак изнад нормале, али у постепеном паду. Минимална температура од 4°Ц до 11°Ц, а максимална од 17°Ц на северу до 22°Ц на југу Србије. Увече суво.

Војводина: У четвртак након јутарње магле, током дана сумаглица и ниска облачност са мало сунчаних интервала. Ветар источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 7°Ц до 10°Ц, а максимална од 17°Ц до 19°Ц. Увече суво.

Нови Сад: У четвртак сумаглица и променљива облачност са мало сунчаних интервала. Ветар слаб источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 9°Ц, а максимална до 18°Ц. Увече суво.

Време наредних дана:

У петак топлије уз сунчане интервале и умерен југоисточни ветар у кошавском подручју, а у јужном Банату појачан. Крајем дана долази до наоблачења на северу и западу Србије. Притисак око нормале и у опадању. Минимална температура од 3°Ц до 11°Ц, а максимална од 18°Ц до 23°Ц. Касно увече је могућа киша на западу и северозападу Србије. У суботу на западу Србије киша, а на истоку и југу суво и топлије од просека. У недељу и понедељак свежије уз повремену слабу кишу, осим на северу Србије где би преовлађивало суво време. У уторак и среду сунчани периоди и мало топлије.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here