Repertoar u Gradskom bioskopu (od 12. do 15. avgusta)

Kulturni centar Bačka Palanka

413

U Gradskom bioskopu narednog vikenda 12. 13. 14. i 15. avgusta (četvrtak, petak, subota i nedelja) od 19.00 časova kao i u nedelju od 11.00 časova u terminu matinea biće prikazan animirani film „PRINCEZA I ZMAJ“, sinhronizovan na srpski jezik.


Sadržaj:

Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju.

U tom svetu punom zmajeva, živopisnih stvornjenja i gnoma, Sofija započinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji.

U toj avanturi saznaje da i u njenom dvorcu postoji tajno ogledalo pomoću kojeg može da se poveže sa svojom majkom koja je napustila kralja Alistera dok je ona bila još beba.

Vraća se kući sa svojim najboljim prijateljem zmajem i saznaje da je ogledalo sakrio pokvareni savetnik kralja Alistera. Sofija i zmaj zajedno kreću u potragu za čarobnim ogledalom, pronalaze majku i proteraju zlog savetnika sa dvora.

U Gradskom bioskopu od 12. do 15. avgusta (četvrtak, petak, subota i nedelja) u terminu od 21.00 čas biće prikazana komedija, porodični film „DEDA MRAZ I KOMPANIJA“.

Sadržaj:

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta?

Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za vitaminom koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Oops...
Slider with alias matis namestaj novooo not found.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here