Чаробни свирач освојио децу

Весели школарац на делу.

244
Извор: Недељне новине

Уз дечије осмехе, радост и аплаузе у препуној сали Дома културе удружење „Весели школарац“ из Гајдобре представило се са позоришном представом „Чаробни свирач“.


Декоративна сцена која је урађена да би позавидела и најпознатија српска позоришта уклопила су се у сјајну глумачку екипу која је била на висини задатка. Догодовштине Тртка, Мртка, Свирка, Ане и Чаре измамиле су велике аплаузе, а као инспирација за сјајну екипу креативних и веселих глумаца свакако су деца.

Тродневни програм удружења поводом Петровданских свечаности, поред дечије позоришне представе, деци се представио у суботу аниматор и васпитач Бошко из Новог Сада. У понедељак смо се дружили и забављали уз сјајну екипу аниматора из Новог Сада.

Велика дечија журка на платоу испред Дома културе у Гајдобри уз песму, игру и ђускање завршила се у касним вечерњим сатима на инсистирање деце која су због добре атмосвере померили своје сатове за спавање пар сати уназад. Удружење „Весели школарац“ наставља и у летњем периоду са радом па ће се већ за Дечију недељу правити реприза уз неке нове представе и неке нове дечије радости. До тада не престајте да се радујете и не скидате осмех са лица.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here