Новогодишња бајка у гајдобранској библиотеци

Тијана Братић, Дада Сетенчић, Јелена Шутовић, Дијана Савић и Недељко Пудар су са пуно креативности и љубави према глуми обрадовали срца деце и родитеља.

Извор: Недељне новине

Љубав према писаној речи у гајдобранском огранку Народне библиотеке „Вељко Петровић“ претворена је је у позоришну представу на радост деце и родитеља.


И како то бива у свакој бајци, једном некада… у овом огранку окупила се весела и креативна група родитеља са идејом да се оснује дечије позориштанце.

И десило се… Већ трећу годину на угледу великих позоришних сцена одигравају се представе по текстовима камерне сцене Мика Антић, удружење је основано под именом „Весели школарац“. Тијана Братић, Дада Сетенчић, Јелена Шутовић, Дијана Савић и Недељко Пудар су са пуно креативности и љубави према глуми обрадовали срца деце и родитеља.

У препуној сали гајдобранске читаонице због великог интерсовања у недељу 26. децембра одиграна су 3 термина представе „Две новогодишње јелке“. Док су се баба Јела и Јелена Јеца на даскама целе Србије одигравале своје улоге и у Гајдобри су две јелке уз пахуљицу дочекале Деда Мраза.

На радост деце Деда Мраз је поделио 186 пакетића уз жеље и обећањеж да се видимо и следеће године.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here