Две генарације фудбалера „Крила Крајине“ на државном првенству

У Крагујевац не путују као аутсајдери

Крила Крајине 2013

Велики успех, остварили су фудбалери „Крила Крајине 2013.“ предвођени тренером Душаном Бељанским. Дечаци бачкопаланачке школе фудбала, изборили су се за учешће на завршном – финалном такмичењу првенства Србије.

Завршница ће бити одржана у Крагујевцу, од 29 до 31. марта. Сјајан биланс су остварили ученици тренера Бељанског, који су у једнаест одиграних утакмица забележили, исто толико победа.

Најперспективнији фудбалери Мини – макси лиге за генерацију 2013. су Лазар Краљ и Лука Веселиновић. И Краљ и Веселиновић су чланови победничке екипе. За „Крила Крајине 2013“ у утакмицама које су им омогућиле одлазак у Крагујевац, наступили су, Филип Мићић, Никола Мучибабић, Лука Веселиновић, Балша Буква, Лазар Краљ, Петар Тешановић, Јован Миленковић, Владимир Грбић, Брансилав Стојановић и Вукашин Стојановић.

Крила Крајине 2015

Фудбалери „Крила Крајине“ рођени 2015. године, освојили су прво место у такмичењу Мини – макси лиге Оџаци и пласирали се за учешће на првенству Србије. Четрнаест утакмица, одиграли су пулени тренера Здравка Шкава, у којима су забележили тринаест победа и један нерешен исход. Уз то остварили су гол разлику 60:8. У Крагујевцу ће ови дечаци и њихов тренер наступити од 12 до 14. априла.

У квалификацијама за првенство Србије, за „Крила Крајине 2015.“  играли су, Огњен Галић, Лука Глувајић, Јован Полић, Вук Кашиковић, Урош Бајац, Реља Васић, Урош Крнетић, Матеја Пуђа, Михајло Панић и Зоран Вујевић.

За најбоље фудбалере генерације 2015. проглашени су, Јован Полић и Урош Крнетић, који су награђени пехарима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here