Одржан турнир у малом фудбалу „Тиквара  2022.“

Медаље и пехари за најуспешније

1338

У бачкопаланачкој спортској хали „Тиквара“, након такмичења које је трајало од 24 до 30. децембра, завршен је Новогодишњи турнир у малом фудбалу „Тиквара 2022.“.


Због епидемије корона вируса, на турниру су учествовали фудбалери рођени од 2005. до 2008. године, сврстани у две такмичарске групе. Завршног дана турнира, у четвртак 30. децембра, одиграни су финални сусрети, као и утакмице за треће место. По завршетку такмичења, трима најбољепласираним екипама у обе старосне групе 2005/2006 и 2007/2008. уручени су пехари и медаље. Пехаре и медаље уручили су Бранислав Шушница председник општине, др Лазар Радош секретар Савеза за школски спорт, Милан Козомора директор УСР „Тиквара“, као и организатори овог такмичења професори Милан Бељански и Здравко Шкаво.

У узрасној групи 2005/06. прво место припало је екипи Апартмани „Јелена“ Златибор, друга је била екипа Сладолед код „Секуле“, а треће место освојио је састав „Дунав БП“. За победничку екипу наступили су, Немања Матовић, Марко Пајкановић, Никола Козомора, Јован Алексић, Урош Копања и Тихомир Бељин.

Титулу првака у узрасној категорији 2007/08. освојио је састав „Revax плус“, друго место припало је екипи „Тип – топ асови“, док је трећа била „Славија – Сонакс“ из Пивница. За екипу „Revax плус“ наступили су, Дмитар Чивчић, Сергеј Краљ, Марко Чивчић, Огњен Трифуновић, Реља Ољача, Марко Петковић, Лука Ђокић и Лука Буква.

Све утакмице на турниру судио је Петар Дражић. Техничку организацију овог такмичења обавио је ФК „Крила Крајине“. Одржавање турнира помогли су, Скупштина општине Бачка Паланка, Савез за школски спорт, Спортска хала „Тиквара“ и Општински фудбалски савез Бачка Паланка.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here