Џајић чека операцију кука? Недимовић спреман: Ако будем морао да радим уместо њега – радићу

"Част ми је", каже потпредседник Фудбалског савеза Србије

Фото: You tube/FSS

Два дана прошла су откако је Драган Џајић изабран за председника Фудбалског савеза Србије, али чини се да ће његове планове у дело морати да спроводи неко други, јер како пише Информер, трећа Звездина звезда ускоро ће на другу операцију кука што значи да ће морати на боловање.


Нови Извршни одбор ФСС је вероватно могао и да наслути такав развој ситуације, па је на првој седници у Старој Пазови одлучио да бившег министра пољопривреде Бранислава Недимовића именује за првог потпредседника што значи да би баш он мењао Џајића у случају одсуства првог човека Савеза.

Сам Недимовић у изјави за Информер негира ипак да је добио већа овлашћења од осталих потпредседника, већ да…

“Нећу ја бити заменик председнику, њему заменик не треба. Ја сам само један од четворо потпредседника, али имам овлашћења да водим седнице Извршног одбора у одсуству председника. Част ми је да помажем председнику и фудбалској величини каква је Драган Џајић. Ако се буде десило да морам да радим уместо њега, радићу“, рекао је Недимовић.

Међутим, за заказану операцију Џајићевог кука Недимовић каже да не зна.

“Не знам за ту информацију, први пут чујем од вас. Немам никакав проблем да одменим председника у случају да до тога дође“, одговорио је Недимовић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here