Inđiji ceo plen! Bačkoj poništen regularan gol (VIDEO)

414

INĐIJA: Fudbaleri Inđije i OFK Bačke su odigrali na Gradskom stadionu u Inđiji “Vojvođanski superligaški derbi”.


Bilo je jasno još pre početka ovog duela da je ovo njihov poslednji duel u eliti za sada, jer je sada sasvim jasno da je OFK Bačka izgubila i teoretske šanse za opstanak.

Obe ekipe u utakmicu ušle su borbeno i od prvog zvižduka glavnog sudije Jovanovića igralo se otvoreno na obe strane.

I pored boljeg otvaranja meča ekipe Bačke, Inđija je preko Dimitrova došla do vođstva od 1:0 u 21. minutu susreta.

Do kraja prvog poluvremena beležimo i još dve prilike za gol domaćina, ali treba napomenuti da je ekipi Bačke poništen gol Zličića u 24. minutu zbog nedozvoljene pozicije.

Analizom video snimka vidi se da je sudija Jovanović doneo apsolutno pogrešnu odluku jer je svima veoma očigledno da ofsajda nije bilo.

Kolosalnu šansu za Inđiju je imao Aleksić u 36. minutu, kada je glavom, neometen sa peterca šutirao. Lopta je udarila u prečku gola Milojevića. Sa druge strane svoje prilike su imali Ratković i Žakula, posle udaraca glavom, ali su u oba slučaja njihove lopte odlazile preko i kraj gola Jovičića.

Drugo poluvreme što se prilika tiče počinje u 58. minutu susreta. Posle brze akcije, Dimitrov kao upošljava svog kapitena, Bastajića koji izlazi sam pred gol Plavih, a on u želji da zakuca loptu u mrežu pogađa prečku nebranjenog gola.

U nastavku OFK Bačka je bila ta koja je diktirala tempo igre. Najbliži tom golu su bili u 82. minutu. Tada je Jovičić izrastao u istinskog junaka pobede. Čak tri puta je zaustavljao u istom momentu šuteve gosta u dubini kaznenog prostora.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

I na kraju umalo da domaćin to sve kazni u 89. minutu. Visoki igrač u domaćem timu, ušao u drugom delu meča, Džob je dobio loptu, iz prve šutira sa oko 14. metara od gola gosta, ali lopta odlazi tik kraj stative.

Za Inđiju pobeda nade. Pobeda koja ih dovoidi na samo tri boda zaostatka iz prvog kluba iznad crte, u ovom trenutku to je tim Novog pazara, a ekipa Bačke nastavlja da se bori do kraja prvenstva. Naredni protivnik “Plavih” je ekipa Vojvodine s kojom igraju na domaćem terenu u petak, 16. aprila s početkom u 16.00 h.

Treba napomenuti da su ekipu Bačke na susretu sa Indijom vodili naš mladi stručni štab, Ivan Stojković i Dragan Žarković uz trenera golmana Stevana Kneževića, jer su danas u prepodnevnim satima klub napustili dosadašnji trener “Plavih” Milan Kuljić i njegov pomoćnik Dejan Grujić.

Za “Plave” je danas nastupio i “Omladinac” Nikola Zindović kome želimo sreću u daljem radu.

Pored mladog Zindovića, sa prvim timom put Indije išlo je još 4 igrača iz naše Omladinske škole.


Gradski stadion u Inđiji
Glavni sudija: Jovanović Srđan
Pomoćnici: Stojković Uroš i Mihailović Milan
Strelac: Dimitrov u 21. min
Žuti kartoni: Modou, Bakić (Inđija)

INĐIJA: Jovičić, Cucin, Pantelić (od 60. min Modou), Bastajić, Aleksić (od 77. min Riznić), Đurić, Protić, Dimitrov, Jovanović (od 85. min Đurić), Krneta, Bakić

BAČKA: Milojević, Parađina, Živić, Rađen, Nedeljković, Pantić, Zličić, Ratković, Žakula (od 66. min Njamculović), Stojanović, Eskić


Pogledaj: Treće mesto za „Krila Krajine 2010“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here