петак, април 26, 2024
Насловна Спорт Фудбал Mićanović sprečio iznenađenje na”Vavi” (VIDEO)

Mićanović sprečio iznenađenje na”Vavi” (VIDEO)

347

BAČKA – KABEL 0-0

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Gledalaca: 850
Glavni sudija: Delibašić Marko
Pomoćnici: Mitić Miloš, Tošić Miloš
Žuti kartoni: Karišić, Ristovski (Bačka), Martinkčevič, Novaković, Jakovljević (Kabel)
Crveni karton: Mijatović (Bačka)

BAČKA: Mićanović, Milenković, Kostić, Petrić, Mijatović, Todorović (od 72. min Tanasić), Njamculović (od 62. min Ristovski), Bogdanović (od 83. min Janković), Karišić, Keča, Mandić

KABEL: Elesin, Novaković, Pirgić, Pavlica (od 83. min Ivelja), Mirić, Jakovljević, Martinkevič (od 65. min Njemčević), Kljajić, Lončar, Šljivančanin (od 75. min Lučić), Radmilović


U komšijskom derbiju između Bačke i Kabela videli smo borben, ali ne i toliko kvalitetan meč. Bačka je posle pobede u Pančevu tražila novu “trojku” protiv Kabela, dok su novosađani stigli na “Vavu” da naprave iznenađenje i “otkinu” koji bod. Uglavnom se vodila bitka između dva kaznena prostora sa po nekim poluprilikama na obe strane.

Gosti su mogli do prednosti u 42. minutu posle dosuđenog jedanaesterca pošto je igrač domaćih Mijatović u svom kaznenom prostoru igrao rukom gde je zbog takve reakcije i isključen. Golman domaćih Mićanović je uspeo da odbrani jedanaesterac igraču Kabela i sačuvao mrežu svoje ekipe. Bačka je imala terensku inicijativu ali na odmor se otišlo sa najnepopularnijim rezultatom 0-0.

U nastavku iako brojčano slabiji, fudbaleri Bačke su bili agresivniji i držali su kontrolu utakmice u svojim nogama ali falio je taj završni pas. Na kraju Bačka – Kabel 0-0. Slađi deo kolača ide u Novi Sad.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here