Plavi startovali pobedom! Bačka – Mačva 2:0 (VIDEO)

473

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Glavni sudija: Aleksandar Živković
Pomoćnici: Oliver Petrović i Ivica Stojanović
Strelci: 1-0 Ratković 16. min 2-0 Zličić 58. min
Žuti kartoni: Jovanović(Bačka)


Konačno smo dočekali i početak prolećnog dela prvenstva u Ling Long Superligi Srbije. Na stadionu Slavko Maletin “Vava ” po idealnim uslovima za igru snage su odmerili Bačka i Mačva iz Šapca.

Obe ekipe nalaze se u borbi za goli superligaški status, te smo očekivali pravu mušku borbu sa dosta čvrstih i jakih duela i bezpoštedne borbe na svakom delu terena i za svaki posed lopte.

Tako je i bilo…

Čim je glavni arbitar jučerašnjeg susreta Aleksandar Živković dao znak da utakmica počne, domaćin je krenuo silovito ka golu Nikole Perića i već u drugom minutu susreta imao idealnu šansu za gol kada je Kazačoks posle ideanog centaršuta Jovanovića pogodio prečku.

Bačka je u 16. minutu susreta došla u vođstvo preko Luke Ratkovića koji je posle odličnog centaršura Zličića loptu poslao u nebranjeni deo mreže za 1-0. Imali su domaći fudbaleri inicijativu i posle pogodtka, gosti su pokušavali iz kontri i polukontri ali ništa ozbiljno da bi se ugrozio gol Alekse Milojevića.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Na pauzu između dva poluvremena otišlo se vođstvom domaćih od 1-0.

U nastavku susreta Bačka nastavlja sa agresivnom igrom pa je već u 49. minutu Jovanović mogao da uveća prednost, ali je bio neprecizan. U 58. minutu na semaforu je stajalo 2-0. Zličić je matirao Perića preciznim šutem sa 6-7 metara i duplirao vođstvo “Plavih”.

Do kraja susreta Bačka je dominirala terenom, stvorila još nekoliko poluprilika i prilika, ali se rezultat nije menjao.

Bačka – Mačva 2-0. Uspešan debi na klupi “Plavih” Nenada Vanića.

BAČKA: Milojević, Nedeljković, Mitrović, Mijatović, Zdravković, Zličić (od 85. min Žakula), Kaspars (od 74. min Pisačić), Kazačoks (od 65. min Ivančević), Eskić (od 74. min Stojanović), Jovanović, Ratković (65. min Pantić)

MAČVA: Perić, Pejović, Obrovac (od 72. min Kočar), Nikolić, Tripković (od 64. min Panić), Anders (od 64. min Marković L), Mihajlović (od 46. min Djoković), Marković B. Dabić (od 85. min Mijailović O.), Mijailović M, Knežević.


Pogledaj: Derbi začelja pripao Bačkoj. Mačva preuzela fenjer

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here